Momite de vitel prajite

Printeaza

O reteta de momite de vitel prajite din: momite de vitel, faina, unt, sare si piper.

Ingrediente:Momite de vitel prajite

  • 1 kg momiţe de viţel
  • 100 g făină
  • 150 g unt
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se spală bine momiţele de viţel, se curăţă de pieliţe şi se taie cubuleţe de aproximativ trei-patru centimetri. Se lasă să se scurgă bine de apă, se presară sare şi piper, se tăvălesc bine prin faină şi se pun la prăjit într-o tigaie cu unt bine încins.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • momite de vitel
  • momite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.