Momite de vitel cu garnitura de mazare si sos de rosii

Printeaza

 Momite de vitel cu garnitura  de mazare si sos de rosii

Ingrediente:Momite de vitel cu garnitura de mazare si sos de rosii

  • 800 g momite
  • 600 g mazăre fină
  • 1 legătură mărar
  • 1 linguriţă lui ton pastă
  • 2 linguri sos brun
  • 1/4 pahar vin roşu sau Madera
  • 120 g unt
  • 1/2 lin­gură făină

 

Mod de preparare:

Se fierb momiţele. Se face un sos din rîntaş cu unt şi făină, fiert cu zeamă de la momiţe, bulion, sos brun, sare, piper şi Madera.

Momiţele se aşază pe un platou adine şi se garnisesc cu mazărea fiartă, sotată în unt şi cu mărar tocat. Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin peste  mo­miţe.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-as putea sa gatesc momite de vitel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.