Mochete de migdale

Printeaza

O reteta delicioasa de mochete de migdale din: ciocolata de manaj, cafea, zahar, migdale, lapte, rom si ciocolata rasa.

Ingrediente:Mochete de migdale

  • 300 g ciocolata de menaj
  • 2 linguri cafea foarte tare
  • 250 g zahar
  • 150 migdale
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri rom

pentru garnitura:

  • 50 g ciocolata rasa

 

Mod de preparare:

Rumeneşti uşor migdalele în cuptor, razi ciocolata şi o topeşti în lapte călduţ pentru a obţine o pastă puţin moale. Adaugi cafeaua, zahărul, migdalele pisate şi romul.

Amesteci totul foarte bine şi frămânţi uşor până ce obţii o pastă omogenă, lei 2 linguriţe de cafea: cu una iei compoziţia, iar cu cealaltă formezi un fel de bulgăraşi ovali, pe care îi tăvăleşti în ciocolată rasă, indicată pen¬tru garnitură.

Aşezi bulgăraşii pe un alt platou şi îi ţii la rece o zi întreagă sau o noapte.

Mochete de migdale

Mochete de migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.