Mixed grill

Printeaza

Mixed grill din: pulpe de pui, muschi de porc, dovlecei, ceapa, rosii cherry, paine, usturoi, patrunjel verde, ardei gras rosu, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Mixed grill

  • 4 pulpe de pui
  • 4 felii muşchi de porc
  • 1 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 ciorchini roşii cherry sau 4 roşii obişnuite
  • 4 felii de pâine
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 1 leg. pătrunjel verde
  • 1 ardei gras roşu
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentaţi carnea cu con­dimentele alese şi înfăşuraţi-o în folie, apoi puneţi-o ia frigider pentru 2-3 ore, înainte de a o frige la grătar.

Cu cât stă mai mult la marinat, cu atât va avea un gust mai bun.

Tăiaţi dovle­celul în felii, ceapa în sferturi şi rupeţi ardeiul în fâşii. Ungeţi-le pe toate cu ulei de măsline şi condimentaţi-le.

Puneţi-le pe grătarul încins, împreună cu carnea scoasă din frigider. Puneţi şi roşiile şi câteva felii de pâine.

Până când carnea şi legumele se frig, curăţaţi usturoiul, pisaţi-l cât mai fin şi apoi frecaţi-l cu sare grunjoasă şi ulei adăugat câte puţin.

Trebuie să obţineţi o pastă mai consistentă. Scoateţi toată mâncarea de pe grătar într-un vas, stropiţi-o repede cu zeama unei lămâi şi acoperiţi vasul cu capac.

După 10 minute puteţi alcătui porţiile, punând pentru fiecare câte puţin din fiecare ingredient prăjit.

Ornaţi cu pătrunjel verde tocat.

 

Mixed grill

Mixed grill

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.