Mixed grill cu dovlecel

Printeaza

O reteta de mixed grill cu dovlecel din: pulpe de pui, muschi de porc, dovlecel, ceapa, rosii cherry, paine, usturoi, patrunjel verde, ardei gras, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Mixed grill cu dovlecel

  • 4 pulpe de pui
  • 4 felii muschi de porc
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ciorchini rosii cherry sau 4 rosii obisnuite
  • 4 felii de paine
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentaţi carnea şi înfăşuraţi-o în folie, apoi puneţi-o la frigider pentru 2 -3 ore. Tăiaţi dovlecelul în felii, ceapa în sferturi şi rupefi ardeiul în fâşii. Ungeţi-le pe toate cu ulei de măsline şi condimentaţi-le. Puneţi-le pe grătarul încins, împreună cu carnea. Puneţi şi roşiile şi câteva felii de pâine.

Până când carnea şi legumele se frig, curăţaţi usturoiul, pisaţi-l cât mai fin şi apoi frecaţi-l cu sare grunjoasă şi ulei adăugat câte puţin. Scoateţi toată mâncarea de pe grătar într- un vas, stropiţi-o repede cu zeama unei lămâi şi acoperiţi vasul cu capac pentru 10 minute. Ornaţi cu pătrunjel verde tocat.

Mixed grill cu dovlecel

Mixed grill cu dovlecel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.