Mititei ardelenesti

Printeaza

Mititei ardelenesti

Ingrediente:Mititei ardelenesti

  • 1 kg carne vacă (gât, coadă, antricot)
  • 1 vârf cuţit chimen pisat
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • 1 căpăţână usturoi
  • 2 linguri smântână nefermentată (frişcă)
  • 1 linguriţă boia
  • 500 g carne porc (pulpă)
  • 1 vârf cuţit ienibahar
  • sare
  • piper
  • 4 linguri supă carne

 

Mod de preparare:

Se toacă repetat carnea, de 3-4 ori, se sărează, se lasă să respire la rece 5 ore. Se amestecă carnea cu restul bunătăţilor (mai puţin frişca) şi se mai toacă o dată şi iar se lasă 1 noapte, la rece, să se primească între ele.

Se freacă cu frişcă, îndelung, să se înfoaie, acum sunt numai buni de jar.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • retete de mici ardelenesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.