Minuturi din paste si carne

Printeaza

 Minuturi din paste si carne: paste, masline, branza, carpaccio, ardei grasi, oua, marar, sare, piper, ulei de masline, usturoi, smantana.

Ingrediente:Minuturi din paste si carne

  • 250 g paste scoică
  • 100 g măsline verzi
  • 100 g brânză telemea
  • 200 g carpaccio
  • doi ardei graşi
  • 3 ouă
  • mărar
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • smântână

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă fierbinte în care se adaugă o lingură de sare şi o lingură de ulei, ca să nu se lipească între ele. Se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se răcească. Ardeiii graşi se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe. Feliile de carpacio Se taie în cubuleţe şi se pun pe o far­furie.

Brânza telemea se spală, se sfărârrnă cu o furculiţă şi se pune într-un vas mai mare. Se adaugă pastele, mărarul tocat, ardeiul şi măslinele întregi sau tăiate în felii.

Se presară cuburile de carpa­cio, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă ouăle băutute cu furculiţa. Se amestecă şi se pune din compoziţie într-o tavă de brioşe unsă cu ulei.

Se introduce tava în cuptorul încins şi se coace la foc mediu timp de 15-20 de minute. Se servesc alături de un sos din smântână şi usturoi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.