Minitarte cu frisca si zmeura

Printeaza

Minitarte cu frisca si zmeura din: faina, frisca, cacao, unt, zahar, zmeura.

Ingrediente:Minitarte cu frisca si zmeura

  • 300 g făină
  • 500 ml frişcă
  • 3 linguri cacao
  • 150 g unt
  • 50 g zahăr
  • 50 ml apă rece
  • 300 g zmeură
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, cerni făina, adaugi zahărul, sarea, caca-ua şi untul. Frămânţi ingredientele şi torni treptat apa, până obţii un aluat elastic.

Il înfăşori în folie şi-l bagi la frigider 2 ore. Scoţi aluatul, îl întinzi şi-l aşezi în formele de tartă tapetate. Incingi cuptorul, înţepi aluatul cu furculiţa din loc în loc şi îl coci 15-20 de minute.

După ce s-au răcit, le scoţi din forme, le umpli cu frişcă bătută şi aşezi deasupra zmeură şi frişcă. Dai minitartele la rece câteva ore.

Minitarte cu frisca si zmeura

Minitarte cu frisca si zmeura

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.