Minitarte cu caju

Printeaza

Minitarte cu caju din: unt, biscuiti, caju, lapte, cacao.

Ingrediente:Minitarte cu caju

  • 250 g biscuiţi
  • 250 g unt
  • pudră de coriandru pudră de ghimbir
  • 50 g caju

Pentru umplutura:

  • 200 g lapte condensat dulce
  • 150 g unt
  • 2 linguriţe cu cacao

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte cât mai fin biscuiţii si amestecă-i cu untui topit, un praf de coriandru şi unul de ghimbir. Tapetează cu această compoziţie formele de minitartă. Coace 12 minute la 170 de grade şi lasă-le să se răcească în formele de copt.

Amestecă untul cu laptele condensat şi cacaua cernută. Umple formele de minitartă cu acest amestec, decorează-le cu caju şi dă-le la rece până când le serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.