Minipizza cu foitaj

Printeaza

Minipizza cu foitaj

Minipizza cu foitaj

Ingrediente:

  • două pachete de foitaj
  • 4 roşii
  • un fir de praz
  • doi dovlecei
  • 200 g măsline feliate
  • 300 g caşcaval
  • 300 g ciuperci
  • 4 fire de rozmarin
  • unt
  • sos de roşii picant
  • sos de lămâie
  • sare, piper

Preparare:

Dovleceii se spală, se taie în rondele subţiri şi se pun într-un castron. Roşiile se taie în felii şi se pun la scurs într-o strecurătoare. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală, se taie în felii şi se prăjesc în puţin unt.

Foitajul se dezgheaţă la temperatura camerei, se taie în pătrate egale şi se aşază într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu stropită cu apă rece. Pe fiecare pătrat se aşază felii de ciuperci, felii de roşii şi rondele de dovlecei. Se presară sare şi piper, se adaugă feliile de măsline, rondelele de praz şi rozmarinul tocat.

Se rade deasupra caşcaval şi se introduce tava în cuptor. Se ţine 25-30 de minute sau până când foitajul a crescut suficient şi a căpătat o culoare aurie.

Minipizza cu foitaj.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place pizza. Am facut de cateva ori. Nu e chiar la fel ca cea din pizzeria, dar a fost buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.