Minieclere sarate cu branza si morcov

Printeaza

Minieclere sarate cu branza si morcov din: apa, unt, oua, faina, sare, brânză de vaci, telemea, smantana, morcovi.

Ingrediente pentru aluat:Minieclere_sarate_cu_branza_si_morcov

  • 250 ml apă
  • 80g unt
  • 4 ouă
  • 150 g făină
  • un praf de sare

Ingrediente pentru umplutură:

  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • 3-4 linguri smântână
  • 2 morcovi raşi

Mod de preparare:

Pentru aluat, se pun la fiert apa cu untul şi, când s-a topit acesta, se ia de pe foc şi se pune toata făina odată. Se amestecă bine, se repune pe foc pentru a se usca şi apoi se lasă la răcit.

Se adaugă ouă­le, se potriveşte gustul de sare şi apoi aluatul se pune în poş.

In tava tapetată cu hârtie se pun eclere lungi de 5-7 cm, care se coc 15 minute la foc mare şi 10 minute la foc mediu. După răcire, se taie în două pe lung.

Brânza se mixează cu smântână si se adaugă morcovii rasi. Se umplu eclerele.

Minieclere sarate cu branza si morcov

Minieclere_sarate_cu_branza_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.