Minicosulete aromate

Printeaza

Minicosulete aromate din: smochine, branza de capra, ricotta, smantana, unt, faina, ou, sare.

Ingrediente:Minicosulete aromate

  • 2-3 smochine
  • 75 g brânză de capră
  • 125 g brânză ricotta
  • 1 lingură cu smântână

Pentru aluat:

  • 130 g unt
  • 175 g făină
  • 1 gălbenuş
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, cerne făina cu un praf de sare. Adaugă untul tăiat cubuleţe şi gălbenuşul. Frământă toate aceste ingrediente până obţii un aluat bine legat.

Modelează-lîn formă de bilă, acoperă-l cu folie şi lasă-l la rece 30 de minute, întinde din aluat o foaie potrivit de groasă. Taie cercuri şi aşază-leîn formele de tartă. înţeapă din loc în loc şi coace-le la cuptor, la foc moderat, 15-20 de minute.

Intre timp, freacă brânza de capră cu ricotta şi smântână până obţii o cremă omogenă. Umple tartele cu amestecul de brânzeturi. Serveşte cu felii de smochină şi cubuleţe de friptură sau şuncă.

 

Minicosulete aromate

Minicosulete aromate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.