Miniburgeri de curcan

Printeaza

Miniburgeri de curcan din: carne de curcan, sos de menta, pesmet, ceapa, oregano, chifle, morcov, varza, frunze de salata.

Ingrediente:Miniburgeri_de_curcan

  • 500 g carne tocată de curcan
  • 3 linguriţe sos de mentă
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri ceapă tocată
  • 1 linguriţă oregano
  • 6 chifle prăjite
  • 1 morcov răzuit
  • 1 varză murată tocată
  • frunze de salată verde pentru servit

 

Mod de preparare:

Combina carnea tocată, sosul de mentă, pesmetul, ceapa şi oregano. Porţionează în 6 şi modelează burgeri, cu mâinile unse cu ulei. Dă la rece 10 minute.

Frige burgerii pe grătar 4-5 minute pe fiecare parte până când se pătrund. Serveşte-i cu chifle, presărate cu morcov ras, varză şi salată verde.

Miniburgeri de curcan

Miniburgeri_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.