Mini tarte cu peste si creveti

Printeaza

O reteta de mini tarte cu peste si creveti din: forma de tarta, peste afumat, creveti, oua, smantana, seminte de fenicul, frunze de salata, dressing si sferturi de lamaie.

Ingrediente:Mini tarte cu peste si creveti

  • 6 forme de tartă, gata pregătite
  • 100 g peşte afumat (somon, macrou)
  • 100 gcreveţi
  • 2 cepe verzi, tăiate rondele
  • 2 ouă, bătute
  • 5 linguri smântână
  • 1 linguriţă seminţe de fenicul, puţin zdrobite
  • frunze de salată
  • dressing şi sferturi de lămâie pentru servit

 

Mod de preparare:

încinge cuptorul la semnul 4/180 °C. Umple aluatul de tarte cu peşte, creveţi şi ceapa verde. Amestecă ouăle, smântână şi seminţele de fenicul, apoi asezonează. Toarnă cu lingura în forme şi coace 20-25 min până se încheagă umplutura.

Serveşte tartele fierbinţi, calde sau reci, cu frunze de salată, dressing şi sferturi de lămâie.

Mini tarte cu peste si creveti

Mini tarte cu peste si creveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.