Mini-tarte cu branza, sunca si spanac

Printeaza

Mini-tarte cu branza, sunca si spanac din: aluat de foi congelat, spanac, usturoi, susan, brânză de capră, şuncă de Parma, sparanghel verde, oua, smantana, nucsoara.

 

Ingrediente: Mini_tarte_cu_branza_sunca_si_spanac

  • 250 g aluat de foi congelat
  • 250 g spanac
  • 1 căţel usturoi
  • 1 lingură susan
  • 100 g brânză de capră
  • 50 g şuncă de Parma
  • 250 g sparanghel verde
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • nucşoară

Mod de preparare:

Se opăreşte şi se toacă spanacul. Se înglobează usturoiul tocat şi susanul. Cuptorul se încinge la 200° C. Se spală sparanghelul şi se decojeşte treimea inferioară. Se taie bucăţi de 2 cm.

Se întind foile de aluat, se taie cerculeţe şi se aşază în forme unse: în 12 se aşază spanac şi brânză frecată cu ouă, sare, piper, nucşoară şi smântână, iar în celelalte sparanghel şi şuncă.

Mini-tarte cu branza, sunca si spanac

Mini_tarte_cu_branza_sunca_si_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.