Minestrone

Printeaza

Minestrone

Ingrediente:Minestrone

  • 150 g boabe de fasole
  • 3 frunze de salvie
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 5 morcovi
  • 3 tulpini de ţelină
  • 2 dovlecei
  • 3 cartofi mari
  • 3 roşii
  • 200 g varză
  • 2 linguri ulei
  • circa 3 linguriţe supă instant
  • 200 g paste mici
  • sare, piper

Preparare:

Acoperiţi fasolea cu apă. Adăugaţi salvia şi lăsaţi totul la înmuiat peste noapte. Pregătiţi şi mărunţiţi legumele. Lăsaţi fasolea 45 de minute la înmuiat în apă. încingeţi uleiul şi căliţi uşor cepele, usturoiul, morcovii şi ţelină.

Adăugaţi dovleceii, cartofii, roşiile, varza şi înăbuşiţi-le, amestecând continuu. Adăugaţi fasolea cu apa şi supa. încorporaţi pastele şi fierbeţi supa circa 10 minute. Condimentaţi-o cu sare şi piper. Dacă doriţi, ornaţi cu busuioc tocat şi parmezan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.