Minestrone cu parmezan si verdeturi

Printeaza

Minestrone cu parmezan si verdeturi din: ulei, praz, telina, ceapa, sare, dovlecei, cartof, usturoi, apa, paste farfalle, naut, mazare, piper, parmezan, patrunjel.

Ingrediente:Supa_Minestrone

  • 3 linguri de ulei
  • 2 tulpini de praz
  • 2 tulpini de telina
  • o ceapa tocata
  • sare
  • 2 dovlecei cuburi
  • un cartof 2 catei de usturoi
  • 8 cani de apa
  • o cana de paste farfalle
  • o cutie de naut
  • o cana de mazare
  • piper dupa gust
  • jumatate de cana de parmezan ras (optional)
  • o legatura de patrunjel sau busuioc tocat

 

Mod de preparare:

Incingeţi ulei într-o oală si adăugaţi prazul, telina, ceapa şi un praf de sare. Sotati până se înmoaie, cam 7-10 minute. Adăugaţi dovleceii, cartoful si usturoiul şi amestecaţi încă un minut. Adăugaţi apă şi încă un praf de sare.

Aduceţi la fierbere, reduceţi flacăra şi tineti oala pe foc, parţial acoperită, încă 12-15 minute, până se înmoaie toate legumele. Adăugaţi pastele şi, după 5 minute, năutul şi mazărea. Când pastele sunt fierte, potriviţi de piper. Pentru a servi, garnisiţi cu parmezan ras şi verdeţuri tocate.

Minestrone cu parmezan si verdeturi

Supa_Minestrone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.