Mille feuille de ardei gras cu spuma de ton

Printeaza

Mille feuille de ardei gras cu spuma de ton din: ardei grasi, bucati de ton, branza alba, smantana, mustar, ciboulett, sare si piper.

 

Ingrediente:Retete_3

  • 4 ardei grasi rosii
  • 400 g bucati de ton in suc propriu
  • 2 linguri cu branza alba de vaca, batuta
  • 2 linguri cu smantana lichida
  • 1 lingurita cu mustar seminte
  • 1 lingura cu ciboulette tocata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălziţi grătarul cuptorului.

Tăiaţi flecare ardei în patru, curăţaţi-l de seminţe şi filamente şi puneţi sferturile, unul lîngă altul, cu pieliţa în sus, pe o tavă de teflon.

Băgaţi în cuptor la 20 cm de rezistenţa electrică şi lăsaţi ardeii să se coacă, pînă ce pieliţa se înnegreşte şi se um­flă.

Scoateţi tava din cuptor, lăsaţi ardeii să se răcească şi apoi curăţaţi-i.

Zdrobiţi tonul cu furculiţa, apoi încorporaţi brînza de vaci, smîn­tînă, muştarul şi frecaţi pînă obţineţi un amestec omogen.

Săraţi şi piperaţi. Puneţi amestecul la frigider, timp de 30 de minute.

Luaţi 4 farfurii foarte reci, puneţi un sfert de ardei pe fiecare şi acoperiţi cu spuma de ton.

Repetaţi operaţia de două ori, sfîrşind cu un sfert de ardei şi presăraţi ciboulette. Serviţi rece.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Mille feuille cu capsuni

Mille feuille cu capsuni

O reteta delicioasa de mille feuille cu capsuni din: suc de portocale, suc de lamaie, zahar, faina, unt, amidon, suc de lamaie verde, ou si capsuni. Ingrediente: tuille de portocale: suc de portocale 100 ml suc de lamâie 25 m zahar 250 g faina 75 g unt 125 g ingrediente crema de citrice: suc de […]

 

Millefeuille cu carne de vita

Millefeuille cu carne de vita din: vita, ton in ulei, smantana de gatit, capere, hamsie, sare, piper, salata, ulei de masline, otet balsamic, pesmet, crutoane, rosii cherry. Ingrediente: 150gde carne de vită 80 g de ton în ulei 50 g de smântână de gătit 3 capere 1 hamsie sare şi piper 20g de salată mixtă […]

Millefeuille_cu_zmeură_si_miere

Millefeuille cu zmeură si miere

Millefeuille cu zmeură si miere din: faina, unt, apa, sare, frisca, zeama de lamaie, zahar, oua, zmeura, miere. Ingrediente: 520 g făină 450 g unt rece 300 ml apă rece 1 1/2 linguriţa de sare Pentru crema: 250 ml frişcă lichida 250 ml zeamă lămâie 100 g zahăr 2 ouă 2 căni de zmeura câteva […]

 

Mille-feuille din sfecla, miere si avocado

Mille-feuille din sfecla, miere si avocado din: sfeclă, avocado, zeamă de lămâie, ulei de măsline, miere, oţet de mere, sare. Ingrediente: 1 sfeclă mare 2 avocado zeamă de lămâie 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de miere 2-3 linguri de oţet de mere sare Mod de preparare: Fierbe sfecla, apoi curăţ-o de coajă sub jet de apă rece. într-un […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.