Miel la tigaie

Printeaza

O reteta delicioasa de miel la tigaie din: uleid e masline, ceapa verde, usturoi, ardei grasi, file de miel, rosii, sare, ghimbir, spanac, iaurt si faina.

Ingrediente Miel la tigaie

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 6 cepe verzi, taiate fin
  • 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri
  • 2 ardei grasi galbeni, taiati betisoare
  • 450 g file de miel fara os, taiat fasii
  • 1 cana rosii taiate, din conserva
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat, dezghetat si scurs
  • 1/2 cana iaurt simplu degresat
  • 1 lingura faina

Mod de preparare:

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se tin pe foc, amestecand des, 2 minute sau pana cand ceapa devine frageda.

Se mareste putin focul, se adauga ardeiul gras si se tine pe foc 2 minute sau pana devine crocant-fraged. Se adauga mielul, rosiile si ghimbirul si se mai tin pe foc 3-4 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.

Se adauga spanacul si se tine pe foc 2 minute sau pana se incalzeste si devine fraged. Intr-un castronel, se amesteca iaurtul si faina. Se adauga in cratita, se amesteca si se tin pe foc 2 minute sau pana se absorb bine in spanac.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • miel la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.