Miel în sos de ceapă cu garnitura de dovlecei si cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de miel in sos de ceapa cu garnitura de dovlecei si cartofi din: pulpe de miel, vin alb, ceapa verde, pasta de rosii, usturoi verde, sare, piper, dovlecei si cartofi.

 Ingrediente:Miel în sos de ceapă cu garnitura de dovlecei si cartofi

  • 2 pulpe de miel
  • 200 ml vin alb
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 125 g pasta pasta de rosii
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 500 g dovlecei
  • 500 g cartofi

 

Mod de preparare:

Pulpele de miel se sareaza si se pipereaza si se aseaza pe o tava in care se toarna putin vin. Se dau la cuptor si se lasa circa 1 ora, pana ce se rumenesc.

Intre timp se stropesc constant cu vin si cu sosul care se scurge in tava.

Cand sunt gata, se scot din cuptor si se pun deoparte, infasurate in folie de aluminiu. Sosul din tava se pune la foc, adaugand ceapa si usturoiul verde taiat rondele.

Cand clocoteste, se adauga pasta de rosii si in final se potriveste de sare si piper.

Intre timp, se aseaza pe o tava de teflon felii de cartofi si de dovlecei si se coc la cuptor. Friptur ase serveste cu sos si legume

Miel în sos de ceapă cu garnitura de dovlecei si cartofi

Miel în sos de ceapă cu garnitura de dovlecei si cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.