Miel cu rozmarin
PrinteazaO reteta de miel cu rozmarin din: usturoi, rozmarin, pulpa de miel, amidon, supa de vita, sare si piper.
- 4 catei de usturoi
- 20 grame rozmarin
- 1 pulpa de miel de 4 kg
- 10 grame amidon
- 50 ml supa de vita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca usturoiul cu rozmarinul, sarea si piperul. Unge carnea de miel cu aceasta compozitie. Aseaza carnea de miel intr-o tava. Da tava la cuptorul incins pentru 2 ore. Cand este gata, lasa carnea sa se raceasca timp de 15 minute, inainte de a felia.
Toarna sosul care s-a lasat de miel intr-o cratita. Adauga amidonul si supa de vita. Amesteca bine. Lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa pana sosul se ingroasa.
Mielul cu rozmarin se serveste cu piure de cartofi. Deasupra toarna cateva linguri de sos.
Miel cu rozmarin
Pofta buna!