Miel in sos de iaurt

Printeaza

Miel in sos de iaurt

Ingrediente:Miel in sos de iaurt

  • 750 g carne de miel
  • 500 g iaurt
  • 1/2 lingură făină
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură mărar tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Bucăţile de carne de miel se prăjesc în unt. Cînd s-au ru­menit puţin, se adaugă cîteva linguri de apăşi se lasă să fiarbă încet, acoperit, pînă cînd carnea este aproape fiartă (dacă este nevoie se mai adaugă puţină apă).

Se face o pastă din iaurt şi făină, punînd cîte puţin iaurt peste făinăşi amestecînd bine ca să evităm formarea cocoloaşelor.

Această pastă se toarnă peste bucăţile de miel aproape fierte, se adaugă mărarul şi sarea şi se lasă să mai dea cîteva clocote pînă ce carnea este fiartă.

Se serveşte cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.