Miel marinat cu vin si mustar

Printeaza

O reteta simpla de miel marinat cu vin si mustar din: friptura de miel, sare, piper negru, vin rosu si seminte de musta macinate.

Ingrediente:Miel marinat cu vin si mustar

  • 4 bucati friptura de miel
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1 cana vin rosu
  • 3 linguriseminte de mustar macinate

Mod de preparare:

Carnea de miel se unge pe ambele parti cu mustar iar apoi se presara sare si piper proaspat macinat. Se acopera cu vinul si se lasa la marinat intre 4 si 8 ore la frigider.

Cand se scoate carnea se unge din nou cu mustar. Se prajeste cate 5-8 minute pe fiecare parte.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • miel marinat in vin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.