Miel in vin rosu

Printeaza

Miel in vin rosu din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, vin, otet, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Miel in vin rosu

  • o pulpă miel
  • 3 cepe
  • un căţel usturoi
  • 250 ml vin roşu sec şi tare
  • o lingură oţet balsamic
  • o linguriţă bulion
  • o crenguţă cimbru
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se unge carnea cu ulei şi se rumeneşte apoi pe toate părţile. Se scoate din vas. In acelaşi vas se pune o lingură de ulei şi se călesc ceapa tocată şi usturoiul întreg.

Se adaugă vinul, oţetul, bulionul, se amestecă, se pun cimbrul, foile de dafin, sare şi piper. Se lasă 10 minute la fiert, apoi se toarnă supa.

Se asază carnea într-un vas de cuptor, se toarnă sosul şi se lasă 90 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Miel in vin rosu
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.