Miel fraged la gratar

Printeaza

Miel fraged la gratar din: cotlete de miel, cimbru, rozmarin, lamai, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Miel fraged la gratar

  • 8 cotlete de miel
  • 4 crenguţe cimbru
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 4 căţei usturoi
  • sucul a două lămâi
  • 8 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi se amestecă cu cimbrul, rozmarinul, sucul lămâilor şi uleiul. Se adaugă sare, piper şi, apoi, cu această pastă se ung cotletele.

Se lasa la frigider 30 de minute.

Intre timp, se încinge foarte bine grătarul. Se aşază cotletele pe grătar şi se lasă 5 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.