Miel cu tarhon

Printeaza

Miel cu tarhon

Ingrediente:Miel cu tarhon

  • 1 kg carne
  • 1 lingură grăsime
  • sare
  • 1 ceapă mare
  • boia
  • 1 1 apă (pentru stins rantaşul)
  • 3-4 roşii sau bulion de roşii
  • otet de vin
  • 15-20 legături tarhon

Pentru rantaş :

  • grăsime
  • făină

 

Mod de preparare:

Tăiem carnea în bucăţi şi o prăjim în grăsime pe amandouă părţile.

Pregătim sosul: punem grăsime într-o tigaie şi cand s-a încins, adăugăm făina. Prăjim pană se înroşeşte, adăugăm ceapă tocată mărunt şi cand s-a prăjit, presărăm boia roşie (paprica). Amestecăm, stingem cu apă şi lăsăm să fiarbă sosul.

Alegem tarhonul, îl spălăm şi îl punem în sos să fiarbă la foc iute 20 minute.

Punem apoi carnea în sos, roşiile sau puţin bulion de roşii şi oţet: cîteva pică­turi (cine doreşte). Lăsăm mancarea să fiarbă la foc potrivit. Cand este gata, o tragem la marginea maşinii să se ră- corcască puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.