Carne de miel cu spanac

Printeaza

Miel cu spanac

Ingrediente:Carne de miel cu spanac

  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg spanac
  • 1-2 cepe
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi bine carnea de miel, o tai în bucăţi potrivite şi o pui să se rumenească într-o cratiţă, în untul topit. Separat, pui la fiert o oală cu apă în care vei opări spanacul.

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o adaugi peste carne, o căleşti puţin, apoi adaugi făină, amesteci repede şi dai cratiţa deoparte. Speli bine spanacul în mai multe ape şi-l ţii două minute în apă clocotită, apoi îl strecori, îl toci şi-l adaugi în cratiţa cu carne.

Mai pui o ceaşcă de apă, potriveşti gustul de sare şi dai cratiţa la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.