Miel cu prune si ghimbir

Printeaza

Miel cu prune si ghimbir din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ghimbir, sofran, patiunjel, ulei de masline, prune uscate, miere.

Ingrediente:Miel_cu_prune_si_ghimbir

  • 2 kg de pulpa de miel
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ghimbir dat prin razatoare
  • sofran
  • o tegatura de patiunjel
  • ulei de masline
  • 2 maini de prune uscate
  • o jumatate de cana cu miere

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se taie cubulete, se pune la fieri si se spumuieste. Se adauga ceapa taiata marunt, ghimbirul, sofranul, patrunjelul tocat fin si uleiul de masline.

Se acopera oala si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga prunele uscate, se mai lasa la fiert cateva minute, iar, la final se „leaga“ cu mierea.

Miel cu prune si ghimbir

Miel_cu_prune_si_ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.