Miel cu mazare

Printeaza

Miel cu mazare din: carne de miel, mazare, ulei, ceapa, sare, faina, zahar ars, marar.

Ingrediente:Miel cu mazare

  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg mazăre (de la conservă)
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • sare
  • 1 linguriţă făină
  • 1 linguriţă zahăr ars
  • 2-3 legături mărar

 

Mod de preparare:

Speli car­nea, o tai bucăţi şi o înăbuşi cu ceapă şi ulei. Adaugi făina desfă­cută în apă, apoi mazărea.

Acoperi mazărea cu apă şi o laşi să fiarbă la foc mic.

La sfârşit pui sare, mărarul şi zahărul ars. O laşi să fiarbă până ce scade sosul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.