Miel cu bame

Printeaza

Miel cu bame din: cotlete de miel, bame, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Miel cu bame

  • 1 kg cotlete de miel
  • 500 gbame
  • 4 cepe mari
  • 5 roşii
  • ulei
  • sare
  • piper şi usturoi, după gust

 

Mo de preparare:

Se căleşte în ulei bine încins înainte ceapa tăiată fideluţă. Se adaugă roşiile tăiate în rondele fine, usturoiul pisat, sare şi piper, în cantităţi după gust, şi se mai lasă pe foc mic încă trei sferturi de oră.

Se adaugă bârnele bine spălate, curăţate şi scurse de apă. Se lasă împreună, tot la foc mic, aproape o jumătate de oră.

Cotletele de miel se prăjesc în ulei bine încins în prealabil, pe ambele feţe.

Se servesc împreună.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.