Midii cu ceapa

Printeaza

Midii cu ceapa din: ulei de masline, esalote, usturoi, morcov, vin alb, midii, patrunjel, lamaie, piper, sare si paine.

Ingrediente:

  • 60 ml ulei de masline
  • 2 esalote
  • 5 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 200 ml vin alb
  • 300 g midii curatate congelate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • piper negru macinat
  • sare
  • paine bagheta

 

Mod de preparare:

încinge uleiul, se călesc ceapa şi usturoiul tocate, apoi se adaugă morcovul tăiat felii şi se prăjesc.

adaugă un pahar cu vin şi apă sau supă; se dă în clocot.

In final se adaugă midiile şi pătrunjelul, sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc moa­le cca 3 min.

servesc cu baghetă şi lămâie.

Midii cu ceapa

Pofta buna!

 

 

 

Peste – beneficii consumului de peste si retete

Carnea de pește este o sursă bogată de nutrienți esențiali și oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva aspecte importante despre carne de pește și beneficiile sale: Proteine de calitate: Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, […]

Prajitura cu nuca de cocos

faina, zahar, nuca de cocos, unt, oua, lapte de cocos, extract de vanilie, praf de copt, sare. Ingrediente: 200g făină 150g zahăr 150g nucă de cocos (plus puțin extra pentru ornat) 150g unt topit 4 ouă 200ml lapte de cocos 1 linguriță extract de vanilie 1 linguriță praf de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.