Midii cu ceapa

Printeaza

O reteta simpla si savuroasa de midii cu ceapa din: ulei de masline, esalote, usturoi, morcov, vin alb, midii, patrunjel, lamaie, piper, sare si paine.

Ingrediente:

  • 60 ml ulei de masline
  • 2 esalote
  • 5 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 200 ml vin alb
  • 300 g midii curatate congelate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • piper negru macinat
  • sare
  • paine bagheta

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul, se călesc ceapa şi usturoiul tocate, apoi se adaugă morcovul tăiat felii şi se prăjesc. Se adaugă un pahar cu vin şi apă sau supă; se dă în clocot.

In final se adaugă midiile şi pătrunjelul, sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc moa­le cca 3 min. Se servesc cu baghetă şi lămâie.

Midii cu ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.