Mic dejun cu iaurt si cereale

Printeaza

Mic dejun cu iaurt si cereale din: fulgi de ovaz, portocale, iaurt, stafide, nuci, goji, seminte.

 

Ingrediente: Mic_dejun_cu_iaurt_si_cereale

  • 6 linguri fulgi de ovăz
  • 2 portocale
  • 200g de iaurt
  • 60g de stafide, nuci, goji şi seminţe

 

 

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz într-o oală nonaderentă, împreună cu 400ml de apă şi fierbe-i la foc mediu, amestecând ocazional circa 4 minute, până se îngroaşă.

Intre timp, curăţă portocalele de coajă şi înlătură membrana albă, apoi feliază-le în două, tăindu-le cât mai aproape de locul unde s-ar afla codiţa lor, pentru că astfel îndepărtezi o porţiune din membrană care e destul de tare.

Toacă portocalele.

Pune grişul de ovăz în boluri, aşază deasupra iaurtul, apoi presară deasupra portocalele şi amestecul de nuci, fructe şi seminţe.

 

Mic dejun cu iaurt si cereale

Mic_dejun_cu_iaurt_si_cereale

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Mic dejun cu cartofi si bacon

Mic dejun cu cartofi si bacon din: bacon, sunca, ceapa, cartofi, dressing, paine, branza cheddar, oua, lapte, sare.   Ingrediente: 400gr bacon, tocat 400gr sunca, tocata 1 ceapa, tocata 2 cartofi, cuburi dressing, dupa preferinta 12 felii de paine, cuburi 3 cani branza cheddar 8 oua 3 cani lapte 1/2 lingurita de sare Mod de […]

 

Mic dejun cu branza de vaci si oua

Mic dejun cu branza de vaci si oua din: lipie, branza de vaci, oua, smantana, iaurt. Ingrediente: 1 lipie branza de vaci oua smantana iaurt   Mod de preparare: Incalzeste o lipie si umple cu un amestec din branza de vaci si oua. O lasi la cuptor pentru 10 minute (suficient cat sa se prepare […]

 

Platou usor cu cascaval si rosii

Mic dejun cu sunca si rosii

Mic dejun cu sunca si rosii din: ulei, sunca afumata de curcan, rosii, paine integrala, mustar cu boabe, avocado, rucola. Ingrediente: putin ulei de rapita 4 felii sunca afumata de curcan 3 rosii, taiate in jumatati 2 felii de paine integrala, prajite 1 lingura de mustar cu boabe 1 avocado copt, curatat si taiat in […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.