Mic dejun englezesc (English Breakfast)

Printeaza

O reteta de mic dejun englezesc din: carnaciori, sunca de porc, ciuperci, oua, rosii cherry, branza cheddar si ceapa.

Ingrediente:Mic dejun englezesc

  • 4 cârnăciori Chipolata de porc, de cea mai bună calitate (puteţi folosi însă orice salam semiuscat de bună calitate)
  • 4 felii de şuncă de porc afumat
  • 140g de ciuperci champignon
  • 6 ouă bătute
  • 8 roşii cherry, tăiate pe jumătate
  • o mână de brânză Cheddar rasă (dacă doriţi)
  • lineură de ceapă măruntită

 

Mod de preparare:

Se încinge o tigaie de mărime medie li foc iute şi se adaugă cârnăciorii; se prăjesc anox. 3 minute Se adaugă şunca şi se rumeneşte pentru 5 minute pe ambele părţi, până dnd devine crocantă.

Se presară ciupercile şi :e călesc împreună încă 3-5 minute Se scuge surplusul de grăsime şi se răsfiră toate ingredientele.

Se condimentează ouăle şi se răstoarnî în tigaie peste restul ingredientelor. Se ametecă uşor cu o furculiţă aprox. 2 minute la focnic până când amestecul prinde consistenţă.
Se adaugă roşiile, brânza (dacă e cazul) ş ceapa de tuns şi se lasă la foc mediu aprox. 2 minute Se porţionează şi se serveşte ci sosurile dumneavoastră preferate.

Mic dejun englezesc

Mic dejun englezesc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.