Mic dejun cu oua si cartofi

Printeaza

Mic dejun cu oua si cartofi din: cartofi, ulei, oua, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Mic dejun cu oua si cartofi

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • sare si piper, dupa gust
  • patrunjel proaspat tocat, pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Curatati cartofii si taiati cuburi. Adaugati intr-o oala si fierbeti 3 minute, scurgeti bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati cartofii si gatiti timp de 5 minute. Intoarceti si mai gatiti pentru inca 5 minute.

Incorporati oualele. Dati focul la mic, acoperiti cu un capac si gatiti 3-4 minute. Asezonati cu sare si piper, se presara cu patrunjel si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.