Mic dejun cu cartofi si bacon

Printeaza

Mic dejun cu cartofi si bacon din: bacon, sunca, ceapa, cartofi, dressing, paine, branza cheddar, oua, lapte, sare.

Ingrediente:Mic dejun cu cartofi si bacon

  • 400 g bacon, tocat
  • 400 g sunca, tocata
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 cartofi, cuburi
  • dressing, dupa preferinta
  • 12 felii de paine, cuburi
  • 3 cani branza cheddar
  • 8 oua
  • 3 cani lapte
  • 1/2 lingurita de sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare, gatiti baconul la foc mediu pana se rumeneste, se scoate din tigaie si se scurge. Pastrati 2 linguri de grasime in tigaie. Adaugati cartofii si gatiti aproximativ 5-7 minute. Adaugati sunca si ceapa.

Gatiti si adaugati dressing-ul.

Intr-un vas termorezistent adaugati jumatate din cantitatile de cuburi de paine, amestecul de cartofi, baconul, sunca si branza. Repetati procesul cu restul de ingrediente. Intr-un castron mare, se bat ouale, se adauga laptele si sarea.

Se toarna peste tot. Acoperiti si dati la frigider peste noapte. Scoateti din frigider cu 30 de minute inainte de coacere. Coaceti, descoperit, la 170C timp de 60-70 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Mic dejun cu cartofi si bacon
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.