Mic dejun: Cereale caramelizate cu cocos

Printeaza

Cereale caramelizate cu cocos din: ovaz, nuca de cocos, migdale, seminte de floarea soarelui, semine de in, seminte de susan, miere, ulei de cocos, esenta de migdale, fructe uscate, lapte, fructe de padure.

Ingrediente:Cereale caramelizate cu cocos

  • 4 cani ovaz
  • 3/4 cana de nuca de cocos
  • 1/3 ceasca migdale taiate
  • 3 linguri de seminte de floarea soarelui, nesarate
  • 1 lingura seminte de in
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1/3 ceașca miere
  • 3 linguri ulei de cocos
  • 1/2 lingurita esenta de migdale
  • 1 cana fructe uscate asortate (caise, stafide, cireșe)
  • lapte si fructe de padure proaspete pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Așezați ovazul intr-un bol mare. Adaugați fulgii de nuca de cocos, migdalele și semințele și amestecati pentru a combina.

Intr-o cratita mica adaugati miere și ulei de cocos si fierbeti timp de un minut. Opriti focul si adaugati esenta de migdale.

Se toarna amestecul de miere peste amestecul de ovaz și se amesteca bine. Raspanditi pe o foaie de copt mare. Se da la cuptor pentru 20-25 de minute, amestecand la fiecare 5 minute pentru a preveni arderea.

Lasati sa se raceasca complet, apoi se adauga fructele uscate și se amesteca pentru a se combina.

Serviti la micul dejun.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cereale caramelizate cu cocos
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.