Merluciu cu sos de rosii la cuptor

Printeaza

Merluciu cu sos de rosii la cuptor din: merluciu, ulei, rosii, usturoi, patrunjel, piper.

Ingrediente:Merluciu cu sos de rosii la cuptor

  • 1 kg merluciu
  • 50 ml ulei
  • 500 g rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl porţionezi, îl ungi cu ulei şi îl presari cu condimente din legume şi piper, după gust. Opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai în cubuleţe. Aşezi în tavă peştele, pui roşiile tăiate, usturoiul curăţat şi tăiat în felioare şi pătrunjelul tocat.

Torni o cană cu apă şi introduci tava în cuptor, la foc mediu, 30-35 de minute.

Serveşti peştele cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.