Mere umplute cu carne de pui si susan

Printeaza

Mere umplute cu carne de pui si susan din: mere, piept de pui, susan, ardei gras, ceapa, sos tomat, smantana, miere de salcam, unt, rozmarin, busuioc, coriandru, piper alb, sare.

Ingrediente:Mere_umplute_cu_carne_de_pui_si_susan

  • 6-8 mere
  • 300 g piept de pui
  • 100 g susan
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mijlocie
  • 300 ml sos tomat
  • 100 ml smantana
  • 30 ml miere de salcam
  • 150 g unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de busuioc
  • 5 g coriandru
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci pieptul de pui mărunt, speli merele, le tai în jumătăţi şi le scobeşti, cureţi ceapa şi o toci mărunt, iar ardeiul îl speli şi îl toci mărunt.

Speli rozmarinul şi busu­iocul şi le toci mărunt. Căleşti ceapa şi ardeiul în 100 g unt, apoi adaugi pieptul de pui, susanul, sare şi piper.

Umpli merele cu acest amestec şi le aşezi într-o cratiţă unsă cu untul rămas, iar peste ele torni 150 ml apă fiartă şi dai la cuptor 20 de minute.

In sosul tomat adaugi mierea, busuiocul, rozmarinul, coriandrul, sare, piper şi pui peste mere.

Mai laşi la cuptor încă 30 de minute la foc potrivit.

Mere umplute cu carne de pui si susan

Mere_umplute_cu_carne_de_pui_si_susan

Pofta buna!

 

 

 

Mere umplute in sos

Mere umplute in sos

Mere umplute cu carne din: mere, carne, ulei, zahar, faina, sare. Ingrediente: 10 mere 500 g carne macră 2 linguri ulei 1 ou sare Pentru sos: 2 linguri unt sau ulei 8 bucăţele zahăr 1/2 linguriţă făină 2 ceşti zeamă de carne sare   Mod de preparare: Merele nu se curăţă de coajă. Se spală, se […]

Mere umplute cu carne in sos

Mere umplute cu carne in sos

Mere umplute cu carne in sos din: mere, carne, ulei, zahar, faina, sare. Ingrediente: 10 mere 500 g carne macră 2 linguri ulei (unt) 1 ou sare Pentru sos: 2 linguri unt sau ulei 8 bucăţele zahăr 1/2 linguriţă făină 2 ceşti zeamă de carne sare   Mod de preparare: Merele nu se curăţă de […]

 

Mere umplute cu carne macra

Budinca de mere umplute

Budinca de mere umplute din: lapte, unt, zahar, oua, mere. Ingrediente: 250 ml lapte 80 g unt 35 g zahăr 5 ouă 6 mere unt pentru uns   Mod de preparare: Laptele, untul proaspăt şi zahărul se fierb la un loc până capătă consistenţa unei creme în care, după ce se răceşte, se pun gălbenuşurile. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.