Mere cu miere, laptisor de matca si scortisoara

Printeaza

Mere cu miere, laptisor de matca si scortisoara din: miere polifloră semilichidă, lăptişor de matcă, nucşoară rasă, beţişoare de scorţişoară.

Ingrediente:Mere cu miere, laptisor de matca si scortisoara

  • 2 mere frumoase
  • 30g miere “polifloră”, semilichidă
  • 2 linguriţe de lăptişor de matcă
  • 1 praf (sau 2) de nucşoară rasă
  • 4 beţişoare de scorţişoară pisată

 

 

 Mod de peparare:

Se pune la încălzit o tigaie fără grăsime. Se taie merele în felii groase de 2 centimetri, fără să fie curăţate, dar scoţându-se sâmburii şi mijlocul.

După ce tigaia s-a încălzit bine, se pun feliile de măr la prăjit, întorcându-se pe o parte şi pe alta.

Se aşază feliile de măr în două boluri mici, se stropesc cu miere lichidă şi se completează cu o linguriţă de lăptişor de matcă pentru fiecare bol. Se aromatizează cu nucşoară şi scorţişoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.