Mere la cuptor umplute cu ciocolata

Printeaza

Mere la cuptor umplute cu ciocolata din: mere, portocala, scortisoara, ciocolata neagra.

Ingrediente:

  • 6 mere Reinette
  • 1 portocală
  • 2 linguriţe de scorţişoară
  • 4 pătrăţele de ciocolată neagră 70%

 

Mod de preparare:

Curăţaţi merele, scoateţi-le cotorul şi sâmburii, apoi tăiaţi-le cuburi. Stoarceri portocala.

Puneţi merele şi scorţişoara într-o cratiţă, apoi adăugaţi zeama de portocală, acoperiţi şi ţineţi la foc 15 minute, amestecând regulat.

Merele trebuie să fie moi.

Umpleţi castronaşele pe jumătate. Aşezaţi un pătrăţel de ciocolată în centrul castronaşelor, apoi umpleţi-le cu compot.

Lăsaţi să se răcească doar câteva minute si serviţi călduţ.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.