Mere coapte umplute

Printeaza

Mere coapte umplute din: mere, unt, zahar brun, fulgi de ovaz, scortisoara.

Ingrediente: Mere coapte umplute

  • 9 mere
  • 2 linguri unt, pentru ungerea vasului
  • 2 linguri de zahăr brun
  • Ingrediente umplutura:
  • 1/3 ceasca unt, la temperatura camerei
  • 1/3 ceasca zahăr brun
  • 1 ceașcă fulgi de ovăz
  • 1 linguriță scorțișoară

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Spălați merele si indepartati miezul. Ungeti un vas de copt cu unt si presarati cu zahar. Aranjati merele. Într-un bol, amestecati ingredientele pentru umplutura, iar apoi umpleti merele.

Dati la cuptor aproximativ 40 de minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Desert de mere coapte

Desert de mere coapte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.