Meniuri pentru Craciun

Printeaza

Meniuri pentru Craciun:

Retete Ciorbe:

Ciorba de vita taraneasca

Ciorba de vita taraneasca

Ciorba de vita taraneasca din: carne de vita, sare, zarzavat, ceapa, cartofi, ardei, rosii, varza, mazare, fasole, leustean, patrunjel, lamaie, sare. Ingrediente: 1 kg carne de vita 2 1/2 l apă sare zarzavat de supă 1 ceapă 500 g cartofi 2 ardei graşi 300 g roşii puţină varză albă (150 g) 200 g mazăre şi […]

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie

Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie din: carne de porc, carne de oaie, ceapa, zarzavat de supa, orez, ulei, rosii, ou, sare, leustean, patrunjel, zeama de lamaie, piper. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 1/2 kg carne de oaie 2 cepe 400 g zarzavat de supă (morcovi, pătrunjel, ţelină) 60 g orez […]

Ciorba cu tarhon

Ciorba cu tarhon

Ciorba cu tarhon din: carne de porc, ceapa, morcovi, patrunjel, orez, ou, smantana, faina, otet, sare, tarhon. Ingrediente: 700 g carne de porc mai grasă 2 cepe 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 70 g orez 1 gălbenuş 3 linguri cu smântână 1 1/4 lingură făină 2-3 linguri oţet sare tarhon pătrunjel verde 2l apă […]

Retete Peste:

Macrou_cu_legume_si_capere

Macrou cu legume si capere

Macrou cu legume si capere din: macrou, rozmarin, broccoli, fenicul, ardei capia, ardei gras, lamaie, ceapa, usturoi, capere, ulei de masline, parmean, sos de cascaval, sos de branza cu mucegai, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi de macrou o crenguţă de rozmarin 500 g broccoli un fenicul 4 ardei capia 3 ardei graşi două lămâi o […]

Calamari_umpluti_cu_sos_de_rosii

Calamari umpluti cu sos de rosii

Calamari umpluti cu sos de rosii din: calamr, conserve de rosii, usturoi, ansoa, capere, orez, pasta de tomate, vin, ulei de masline, sare, piper, oregano, salata verde, parmezan, dovlecei, sos de lamaie. Ingrediente: 4 tuburi de calamar două conserve de roşii doi căţei de usturoi 3 fileuri de anşoa 20 g capere 100 g orez […]

Somon_in_sos_caramelizat_pe_pat_de_fasole_verde_09

Reteta zilei: Somon in sos caramelizat pe pat de fasole verde

Somon in sos caramelizat pe pat de fasole verde din: somon, fasole verde, sos de soia, apa, vin de orez, zahar brun, ulei de susan, usturoi, ghimbir, seminte de susan, amidon. Ingrediente:  1 bucata file de somon 1/2 kg fasole verde orez fiert, pentru servire Ingrediente marinata: 3 linguri sos de soia 1 lingura de […]

Retete Salate:

Salata_de_varza_rosie_cu_feta_04

Reteta zilei: Salata de varza rosie cu feta

Salata de varza rosie cu feta din: varza rosie, afine uscate, seminte de floarea-soarelui, feta, vinegreta. Ingrediente:  ½ varza rosie ⅓ ceașcă afine uscate ¼ cană semințe de floarea-soarelui 60 gr feta, maruntita ¼ cană de vinegreta, dupoa preferinta Mod de preparare: Tocati varza. Combinati varza, afine, seminte de floarea soarelui, feta intr-un castron mare. […]

Salata de ceapa cu ficat

Salata de ceapa cu ficat

Salata de ceapa cu ficat din: ficat de vita, ceapa, faina, otet, boia, patrunjel, sare, piper, ulei, lamaie. Ingrediente: 700 g ficat de vită 2 cepe 5 linguri făină 5 linguri oţet 1 linguriţă boia iute sau dulce 1 legătură pătrunjel verde sare piper 200 ml ulei 1/2 lămâie   Mod de preparare: Pui la […]

Salata_cu_carpaccio

Salata cu carpaccio

Salata cu carpaccio din: sfecla rosie, varza alba, salata verde, mozzarella, capaccio de vita, capere, ceapa verde, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, oregano, nuci, migdale, masline. Ingrediente: o sfeclă roşie 3 frunze de varză albă o salată verde 300 g biluţe de mozzarella 300 g carpaccio de vită 20 g capere 3 […]

Retete porc:

Curry de porc cu coriandru si ciuperci

Curry de porc cu coriandru si ciuperci

Curry de porc cu coriandru si ciuperci din: muschiulet de porc, orez, ciuperci, curry, coriandru, sare, fulgi de ardei iute, smantana. Ingrediente: un muşchiuleţ de porc orez basmati ciuperci curry coriandru sare fulgi de ardei iute smântână dulce   Mod de preparare: Se pune orezul la fiert intr-o oala. La o măsură de orez, două de […]

Rulada_de_porc_cu_carne_tocata

Rulada de porc cu carne tocata

Rulada de porc cu carne tocata din: muschi de porc, carne de porc tocata, praz, morcovi, oua, ceapa, cartofi, smantana, mustar, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kilogram muşchi de porc 500 g carne de porc tocată două fire de praz 3 morcovi 3 ouă două cepe roşii 600 g cartofi 100 ml smântână […]

Porc_cu_smochine_si_salata_cu_ulei_de_nuca

Porc cu smochine si salata cu ulei de nuca

Porc cu smochine si salata cu ulei de nuca din: muschi de porc, smochine, dulceata de smochine, ardei, ceapa, salata verde, ulei de nuca, otet balsamic. Ingrediente: un muşchi de porc de 450-500 g două smochine dulceata de smochine un ardei iute o jumătate de ceapă albă salata verde ulei de nuca otet balsamic   […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.