Meniu pentru Duminica Floriilor

Printeaza

Meniu pentru Duminica Floriilor:

Aperitive cu icre de cod

Aperitive cu icre de cod

Aperitive cu icre de cod din: icre de cod, lamaie, limeta, ulei, faina, lapte, oua, drojdie, unt, sare. Ingrediente: 200 g icre de cod 1 lămâie 1 limetă 300 ml ulei de floarea-soarelui 250 g făină 300 ml lapte 3 ouă 12 g drojdie 20 g unt sare   Mod de preparare: Pentru a pregăti […]

Aperitive din creveti cu miere

Aperitive din creveti cu miere

Aperitive din creveti cu miere din: creveti, usturoi, paine, masline, miere, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 32 creveţi 1 căţel de usturoi 1 pâine ulei de măsline miere 4 rămurele de pătrunjel sare şi piper   Mod de preparare: Foloseşte pâine mai veche de o zi, pe care o tai în felii. Curăţă usturoiul, taie-l în […]

Salata_de_hering_cu_arpagic

Salata de hering cu arpagic

Salata de hering cu arpagic din: oua, sfecla, cartofi, carnati, castraveti, ceapa, mere, nuci, hering, maioneza, arpagic. Ingrediente: 6 ouă 5 sfecle roşii fierte 500 g cartofi fierţi 300 g cârnaţi de porc 250 g castraveţi muraţi 2 cepe 2 mere 200 g nuci 500 g hering sărat la conservă 300 g maioneză 3 linguri […]

Crochete delicioase de peste

Crochete delicioase de peste

Crochete delicioase de peste din: peste, cartofi, paine, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de peşte 7 cartofi miezul de la o pâine făină ulei sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se dezosează. (De obicei, se folosesc peşti fără oase – şalău,, macrou – sau fileuri […]

Peste_in_sos_tomat_3

Reteta zilei: Peste in sos tomat

O reteta delicioasa pentru iarna de peste in sos tomat din: peste, ulei de masline, otet de vin rosu, ceapa, foi de dafin, sos de rosii, apa, sare, piper si boia iute. Poate te intereseaza si: Peste spada la gratar cu sparanghel si capere Peste la cuptor cu salata in tortilla Peste la cuptor cu […]

Peste_cu_legume_07

Reteta zilei: Peste cu legume

Peste cu legume din: turmeric, coriandru, morcovi, usturoi, fulgi de ardei, peste, boia de ardei, ulei de masline extravirgin, sare si piper.   Ingrediente: 1/4 lingurita turmeric coriandru proaspat morcovi decojiti taiati sferturi 2 catei de usturoi, tocat 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu zdrobit (opțional) 4 fileuri de peste dezosat 2 linguri de boia […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Aperitivele imi plac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.