Aperitive cu icre de cod din: icre de cod, lamaie, limeta, ulei, faina, lapte, oua, drojdie, unt, sare. Ingrediente: 200 g icre de cod 1 lămâie 1 limetă 300 ml ulei de floarea-soarelui 250 g făină 300 ml lapte 3 ouă 12 g drojdie 20 g unt sare Mod de preparare: Pentru a pregăti […]
Aperitive din creveti cu miere
Aperitive din creveti cu miere din: creveti, usturoi, paine, masline, miere, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 32 creveţi 1 căţel de usturoi 1 pâine ulei de măsline miere 4 rămurele de pătrunjel sare şi piper Mod de preparare: Foloseşte pâine mai veche de o zi, pe care o tai în felii. Curăţă usturoiul, taie-l în […]
Salata de hering cu arpagic
Salata de hering cu arpagic din: oua, sfecla, cartofi, carnati, castraveti, ceapa, mere, nuci, hering, maioneza, arpagic. Ingrediente: 6 ouă 5 sfecle roşii fierte 500 g cartofi fierţi 300 g cârnaţi de porc 250 g castraveţi muraţi 2 cepe 2 mere 200 g nuci 500 g hering sărat la conservă 300 g maioneză 3 linguri […]
Crochete delicioase de peste
Crochete delicioase de peste din: peste, cartofi, paine, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de peşte 7 cartofi miezul de la o pâine făină ulei sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi intestine, se dezosează. (De obicei, se folosesc peşti fără oase – şalău,, macrou – sau fileuri […]
Reteta zilei: Peste in sos tomat
O reteta delicioasa pentru iarna de peste in sos tomat din: peste, ulei de masline, otet de vin rosu, ceapa, foi de dafin, sos de rosii, apa, sare, piper si boia iute. Poate te intereseaza si: Peste spada la gratar cu sparanghel si capere Peste la cuptor cu salata in tortilla Peste la cuptor cu […]
Reteta zilei: Peste cu legume
Peste cu legume din: turmeric, coriandru, morcovi, usturoi, fulgi de ardei, peste, boia de ardei, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 1/4 lingurita turmeric coriandru proaspat morcovi decojiti taiati sferturi 2 catei de usturoi, tocat 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu zdrobit (opțional) 4 fileuri de peste dezosat 2 linguri de boia […]
Aperitivele imi plac