Melcisori

Printeaza

Melcisori

Ingrediente:Melcisori

  • 1 kg faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri coaja de lamaie
  • 10 linguri lapte praf
  • 2 cani iaurt
  • 4-5 linguri miere
  • 400 g nuca de cocos sau nuca macinata

 

Mod de preparare:

Se dizolva laptele praf in iaurt, se adauga sarea si coaja de lamaie, apoi faina putin cate putin si la urma uleiul. Se obtine un alu­at care se imparte in doua parti.

Se intind doua foi. Se unge prima foaie cu un strat subtire de miere peste care se presara jumatate din cantitatea de nuca.

Se ruleaza foaia sub forma de rulada, se taie felii de aprox. 2 cm fiecare. Se asaza feliile rasucite (sub forma de melcisori) intr-o tava unsa.

Se coc la cuptor aprox. 30 minute. Se procedeaza la fel cu a doua foaie.

Melcisori

Melcisori  Melcisori1  Melcisori2

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.