Melcisori dulci cu scortisoara

Printeaza

Melcisori dulci cu scortisoara din: unt, margarina, faina, oua, zahar, drojdie, lapte, scortisoara.

Ingrediente:Melcisori dulci cu scortisoara

  • 75 g unt
  • 75 g margarina
  • 2 ouă
  • 600 g făină
  • 100 g zahăr alb tos
  • 10 g drojdie
  • 250 ml lapte
  • 15 g scorţişoară
  • 6 g sare
  • 220 g zahăr brun

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele, margarina, ouăle, făina, sarea, zahărul şi drojdia. Se lasă la crescut 10 minute, timp în care se amestecă zahărul brun cu scorţişoara.

Se întinde aluatul, se topesc 75 g unt şi se unge aluatul, se presară amestecul cu scorţişoară.

Se rulează, se taie în 12 bucăţi care se aşază în tavă şi se mai lasă 30 de minute la crescut. Se coc apoi 15 minute sau până se rumenesc, în funcţie de cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.