Melci mici cu ulei si sare

Printeaza

Melci mici cu ulei si sare din: melci, sare, ulei de masline, maghiran, piper negru, piper rosu.

Ingrediente:Melci mici cu ulei si sare

  • melci
  • sare
  • ulei de masline
  • măghiran
  • piper negru proaspăt măcinat
  • piper roşu

Mod de preparare:

Se lasă melcii să se cureţe în apă bine sărată timp de cel puţin 3 ore.

Se şterg cu mare grijă şi, fără să fie scoşi din cochilie, se pun la prăjit în ulei de măsline.

Se sărează, se adaugă puţin măghiran, piper negru proaspăt măcinat şi piper roşu.

Ii vei mânca călduţi, scoţându-i din cochilii cu ajutorul unei simple scobitori sau, mai rafinat, cu o dăltiţă din, argint.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    N-am mancat niciodata melci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.