Melanj de fructe proaspete

Printeaza

Melanj de fructe proaspete

Ingrediente:Melanj de fructe proaspete

  • 2 mere
  • 3 pere zemoase
  • 15 prune coapte
  • 1 pahar boabe de struguri albi
  • 1 pahar boabe de struguri negri tămîioşi
  • 2-3 felii de pepene galben parfumat
  • zeama de la 1 lămîie
  • 2 pahare vin alb
  • 1 pahar zahăr pisat

 

Mod de preparare:

Perele şi merele se curăţă de coajă, se scoate căsuţa cu sîmburi şi se taie felioare foarte subţiri. Prunele se curăţă de pieliţe, se scot sîmburii şi se taie în sferturi.

Boabele de struguri se spală bine şi se scurg, iar pepenele galben, curăţat de coajă, se taie cuburi. Se amestecă toate fructele cu zahărul, vinul şi zeama de lămîie şi se ţine la gheaţă 2-3 ore.

Se serveşte în cupe sau în pahare, cu cîte un pişcot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.