Medalionul bucatarului

Printeaza

Medalionul bucatarului din: bagheta, oua, ceapa, cascaval, marar, piper, sare, smantana, cabanosi.

Ingrediente:Medalionul_bucatarului

  • 1 baghetă
  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 100 g caşcaval sau brânză telemea
  • 1 legătură mărar
  • piper
  • sare
  • 1 lingură smântână
  • 2 cârnaţi cabanoşi

 

Mod de preparare:

Tai bagheta în două părţi egale şi, cu un cuţit bine ascuţit (cu o lamă mai lungă) scobeşti miezul, în aşa fel încât să rămână circa 1 cm de miez pe lângă coajă. Baţi ouăle cu smântână, adaugi caşcavalul (sau brânza telemea) ras pe răzătoarea mare, mărarul şi ceapa tocată mă­runt, sare şi piper după gust.

Torni compoziţia cu grijă în pâinea sco­bită, dar numai până la jumătate, pentru ca atunci când adaugi câr- natul să nu dea pe dinafară. După ce bagi cârnaţii în baghetă, umpli bucata de baghetă cu restul de compoziţie şi dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc moderat până se rumeneşte.

Medalionul îl poţi servi cald, deşi e bun şi rece îm­preună cu un vin alb tămâios, vin roze sau cu un pahar cu bere.

 

Medalionul bucatarului

Medalionul_bucatarului

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.