Medalion de vita, cu o crusta de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Medalion de vita, cu o crusta de ciuperci cu verdeata

Medalion de vita, cu o crusta de ciuperci cu verdeata din: ceapa, ulei, miere, vin, cimbru, cuisoare, sare, piper, otet balsamic, ciuperci, unt, paine, verdeata, medalioane de vita.

Ingrediente:

  • 500 g ceapă roşie
  • 4 lin­guri ulei
  • 1 lingură miere
  • 300 ml vin roşu
  • 100 ml oţet de vin roşu
  • 1/2 linguriţă cimbru uscat
  • 1 praf cuisoare măcinate
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri oţet balsamic
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 2 linguri unt
  • 50 g cuburi de pâine proaspătă şi prăjită
  • 4 linguri verdeaţă tocată
  • 4 medalioane de vită (a 180g)

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, tăiaţi-o mă­runt şi căliţi-o în 2 linguri de ulei. Adăugaţi mierea, vinul, oţetul din vin roşu, ciimbrul şi condimentele şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic cea. 45 de minute. Dacă este nevoie, turnaţi puţină apă fierbinte.

Condimentaţi cu sare, piper şi oţet balsamic.Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le mărunt. Căliţi-le într-o lingură de unt până când s-a evaporat tot lichidul. Adăugaţi cubuleţele de pâine, ver­deaţa şi 1 lingură de unt apoi amestecaţi totul bine.Prăjiţi carnea bine pe ambele părţi, apoi condimentaţi-o.

Intindeţi amestecul cu ciuperci peste car­ne, apăsaţi-l puţin şi lăsaţi carnea cea. 5 minute pe grătar. Serviţi-o împreună cu ceapa amestecată cu vinul roşu şi cu verdeaţa. Pentru garnitură, se potrivesc cartofii la cuptor.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • medalion de vita cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.