Medalion de rechin

Printeaza

Medalion de rechin din: rechin, rosii, ardei, ceapa, masline, usturoi, patrunjel, lamaie, capere, ulei, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Medalion de rechin

  • 4 medalioane de rechin
  • 3 roşii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă roşie
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 2 lămâi
  • 50 g capere
  • ulei de măsline
  • sare, piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-un castron amestecă roşiile, ceapa, ardeiul gras, caperele şi usturo-iul tăiate mărunt. Adaugă pătrunjelul, măslinele, trei linguri cu ulei de măsline, zeama de la o lămâie şi un praf de sare, piper şi busuioc. Separat, condimentează medalioanele de rechin cu sare şi piper şi pune-le într-o tavă unsă cu ulei.

Pe fiecare medalion aşază amestecul de legume.

Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor 30 de minute. Cu zece minute înainte de a le scoate, îndepărtează folia şi presară deasupra firimituri de pâine uscată.

Serveşte medalioanele cu felii de lămâie.

 

Medalion de rechin

Medalion de rechin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • medalion de rechin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.